Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hello nasty

Valborg firades på Gruvlyckan. Jag och Erik fick stjuts dit av hans mor, och något som sades i bilen gjorde mig på dåligt humör, kanonstart på kvällen. Vi grillade färdiggjorda grillspett och slafsade potatissallad till, medan andra grillade stora tjocka korvar och veggohamburgare. Kvällen fortsatte hemma hos Peter, jag drog i min klänning som var alldeles för kort, fortsatte sura och spelade tv-spel med Emmy. Jag skryter alltid hur jag tar alla i Super Mario 3, det är ju något att skryta om som ni hör, så Emmy utmanade mig. Hon var duktig, men vi var för druckna, ingen mindes hur vi skulle ta oss till sista banan, så vi stängde av.


Kamerans ena bild av två. Denna var minst dålig.

Plötsligt följde jag med Lina och Emma ut. Tappade bort dem två gånger på alldeles för kort tid, så jag åkte hem. Bussen var 20-25 minuter sen, så alla fick åka gratis, det var ju helt okej. Tyvärr råkade en snubbe tycka att vi var bästa vänner och satt och tjöta med mig hem. Han var 28 år, poet, och gillade tjejben. Usch, vad tölig han var. Han brutalraggade på en annan tjej när jag äntligen gick av, stackare "Nej, jag är inte intresserad!" var det sista jag hörde innan bussdörrarna stängdes. Kvart över tolv var jag hemma.

Emmy ringde mig på min mobil och några minuter ringde Erik till hemtelefonen. Det roliga var att de var i samma rum hemma hos Peter och visste inte att de båda pratade med mig, haha.

Igår var jag ganska pigg efter att ha ätit frukost. Satt och spelade naturligtvis större delen av dagen, men framåt fyra så gick jag ut med stavarna och tog en promenad som avslutades på pizzerian. Jag köpte en kebabsallad och en pizza till Erik som blev en trevlig överraskning då han just vaknat när jag kom hem.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits