Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Inte lat


Nej, här ligger vi inte på latsidan inte! Nej, nej! Jag har redan färgat ögonbryn och fransar, lagt ansiktmask och tvättat håret med silverschampoo. Efteråt gjorde jag mig en fin smoothie som jag nu sitter och sippar på medan jag lyssnar på Mange Schmidt, inte helt väntat va? (haha, jag skrev först magen Schmidt)

Ska iväg vid fyra-tiden till Lina, har jag tur får jag sjuts, annars får jag ta den där förbannade bussen.

Ikväll dricker vi öl och sen dansar vi röven av Ankan!


Jag blev så nostalgisk så jag fixade lite Petter. Det lyssnade jag och Spettan på ofta på när vi va 14. Jag har ett speciellt fint minne som jag till och med har på film- Spettan står och mimar till "Saker och ting" med just Petter "knäcker mycket, bräcker mycket, spräcker mycket" sjunger hon och jag dansar och är någon sorts sidekick. Aww, det var tider det. Ung och dum, blyg och väldigt ful. Jag vill vara 14 igen <3

Kanske ska ruska tag i Linda, som jag inte träffat på flera, flera år, slänga i några gamla VHS och skrattta och skämmas ikapp med henne när vi ser all skit vi filmat. Åh, herregud jag börjar redan ångra mig. Längesedan jag såg de där filmerna.

Nej, jag har inte tid att sitta här och snacka minnen, jag har ett hår att ta hand om! Som jag önskar att jag hade ett gammalt kort på mig själv som 14-åring att slänga in här i slutet! Menmen, det var innan digitalkameror och datorer det.

Kommentarer

Postat av: Petra

Hej Jesus! haha. ung och dum, ja..

2009-09-12 @ 19:23:45
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits