Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ingen vanlig dag?

Verkar inte ha varit en vanlig dag om man ser till kommentarer på bloggen. Vad har hänt? Den måste ha slumpats fram otaliga gånger just idag, och några kommenterar och andra låter bli.

Jag blev förut akut uttråkad och bestämde mig således att fara till bergvik. Det är riktigt jävla regnigt idag, och eftersom det varit soligt några dagar så kunde jag redan innan jag åkte förutspå att ungefär hela Karlstad tar tillfället i akt att åka och shoppa loss!

När jag började åkte i spöregnet ångrade jag mig bittert. Satt och tänkte "Vad skulle jag ut och göra?". På Bergviksparkeringen glömde jag bort hur man parkerar och ställde mig snett och vindt mellan två bilar. Travade runt där inne sen bland svenska barnfamiljer och en himla massa norrmän. Folk överallt, rea överallt, och totalt osug på att köpa. Gick runt i en affär och höll i fina örhängen och en brosch. Kändes otippat men hippt och ungdomligt med en döskallebrosch. Det slutade med att jag hängde tillbaka smyckena och traskade vidare.

Det slutade med att jag gick till bolaget och köpte två kassar bärs. Gött mos.

Kommentarer

Postat av: LindaLynch

vi får ta en shoppingtur tillsammans någon dag tycker jag, för det har vi inte gjort än. :)

2010-07-29 @ 21:15:01
Postat av: kaka

Ja, att shoppa är bra mycket roligare när man är två!

2010-07-29 @ 21:40:12
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits