Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bästigast

Har haft en så jäkla bra dag!

Dagen började med frukost innehållandes chiabatta, rostbiff och potatissallad, och efter det ett wienerbröd!. Inte frukost på sängen dock, jag blev så rastlös på att vänta på att Erik skulle masa sig upp, så det blev frulle vid datorn istället. Haha.

Sedna åkte vi till mamma där mamma fick något mystiskt, vad kunde det vara i paketet?

 

Hade bara papper til halva.

Sedan började vi skära frukt, göra potatissallad och pynta den stora brickan som till slut såg ut såhär:

 

Sedan fick jag en smärre chock när storasyster från Skåne dök upp som gubben i lådan och förvirrade både mig och mormor. Jag tappade hakan, medan mormor försökte placera henne i rätt fack, ett tag trodde hon att Lisa var någon hon sett på tv, men lyckades (väl) till slut sortera in henne på rätt plats. Vilken överaskning, wow! Blev jätteglad!

Fick tokfina presenter också! En laserskrivare, pengar, världens bästa smask-korg, presentkort på KASHK, ansiktskräm, vin bl.a.

Sen kom fler gäster, vi åt, drack och pratade i flera timmar. Tack alla!!

När jag och Erik kommit hem vid åtta- halv nio så kom Lina och norrlänningen Rikard över. Vi bjöd dem på medhavda rester av matbrickan och öl, dock glömde vi potatissalladen hos mamma, så den fick de inte smaka. Jag fick ett jättefint läppstift + läpppenna, samma som Dita von Teese, har jag hört. Nej, inte samma (hoppas jag), men likadant.

 

Tack så mycket för en kanon födelseddag!


Kommentarer

Postat av: Rävfan

Gött att du verkar haft roligt! :D

2010-06-25 @ 10:39:47
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/
Postat av: Linda - Rosa chica

Glad midsommar! :D

Hur ska du fira dagen? :)

Kram Linda

2010-06-25 @ 11:05:52
URL: http://rosachica.blogg.se/
Postat av: lucke

Glad midsommar :D

2010-06-25 @ 11:43:28
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Angelika

grattis i efterskott. Hoppas midsommar blev kanon. kramizar

2010-06-26 @ 21:14:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits