Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Mårrs!

Gjorde något järvt förut och gick ändå in till stan. Det var smidigt, tog inte ens en timme! Var väl förberedd med promenadskor, vattenflaska och äpple, ifall jag skulle bli hungrig eller gå vilse (och sen bli hungrig).

När jag kom in till stan mötte jag upp lillebror och vi traskade runt och duckade för försäljare och blev omedelebart hungriga. Det blev en varsin varm baguette på Sjökvisten.

Vi kollade läget i några få utvalda butiker, framför allt bolaget där midsommarens samtliga rusdrycker inhandlades. Lyckan var kortvarig men total när jag möttes av detta när jag stegade in på Systemet:

Ett uppdukat bord med provsmakning! Jag kastade mig på cidern (muggen längst bort, den såg så ensam ut) som visade sig vara ekologisk, alkoholfri och dessutom nästan odrickbar. Jag och bror delade ändå på den lilla muggen, eftersom gratis trots allt någonstans ska vara gott. Såg först inte att det bara var alkoholfritt, det var alltså därför min nyfunna lycka varade så kort, det kanske var övertydligt att skriva.


Kommentarer

Postat av: LindaLynch

härligt med långpromenad :)

vad händer på midsommar för dig?

2010-06-22 @ 18:23:16
Postat av: kaka

Linda: Blir Linas stuga i Fagerås =) Vad ska du göra då?

2010-06-22 @ 19:15:08
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Linda

okej, somrigt värre alltså :)

på dagen ska jag och david ha det mys innan han ska iväg och jobba...sen ska jag inte göra någonting. har inte fått någon pixievakt så jag är låst till karlstad och alla ska ju bort :(

2010-06-22 @ 20:24:16
Postat av: Kerstin Furuberg

Okej, tack! Jag ska ha det i åtanke när jag väljer. Sjukt svårt det här.. haha!

2010-06-22 @ 23:13:31
URL: http://cherry89.blogg.se/
Postat av: Kirre

de får ju inte bjuda på alkohol, de trodde ja alla visste :P

2010-06-23 @ 15:42:43
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: kaka

Kirre: Tss, man får väl önska ;)

2010-06-23 @ 19:48:06
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits