Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tors-dag

Jag och Lina åkte till Skoghall förut och träffade familjen Björkman-Sonnö. Vi fikade, spelade Kinetec (?), Kristin och Figge blev klippta, vi sölade med frukt och blev nostalgiska medan vi läste gamla barnböcker.

Det va kul att träffa dom, och speciellt Casper som charmade oss alla så vi inte visste var vi skulle ta vägen.

Poser in action

Efteråt gick vi in på "apoteket" och handlade bra-å-ha-saker till morgondagens fest. Det vill säga öl. Sedan gick vi in på ICA och hittade något som lät jätteäckligt. Såpass äckligt att jag övertalade Lina att vi skulle köpa det:

Ja, nu har jag smakat på rövbetssalladen, och kan konstatera att det smakade precis som vilken rövbetssallad som helst. Fler smaktest utlovas.

Kommentarer

Postat av: hogie

Ny smak på julbesök... Så osexigt när butikerna inte plockar bort sånt.

2011-01-28 @ 14:41:52
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: men så va den billig också!

2011-01-28 @ 16:15:42
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits