Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Slapptask

Har tagit det alldeles för lugnt idag. Dagen har väl mest bestått i soffgos, 5 avsnitt av Lost, lite kebab, lite frulle och inte så värst mycket mer.

Hade tänkt att ha värsta pluggdagen där jag skulle plöja igenom rörelseexaminationen som en dans, och göra matlådor för hela veckan, men så blev det alltså inte.

Igår skulle jag ut med Lina och Hanna, men de ringde och sa att de inte var utgångssugna, utan tänkte satsa på att gå till en pub och dricka nån öl. Kände mig inte det minsta pubsugen, så jag stannade hemma. Tyvärr visade det sig att de gick till Ankan, dit även Martin + polare gick, så det kändes som jag satt hemma lite i onödan. Halvsov framför tvn iaf till klockan var ett, då jag tog bussen till stan och slaggade på Herrhagen.

Imorrn är det examination i dans, och jag har förberett ett balettnummer jag ska framföra till en vacker inspelad stråkkvartett. Det blir typ Svansjön möter Thorsten Flinck, inbillar jag mig.

Eller så ska jag göra lite långsamma och snabba rörelser till blandad musik medan klassen låtsas vara mellan 1-3 år.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ni har så skruvade examinationer!

2011-03-27 @ 23:33:25
Postat av: Martin

Soffgos gillar vi! Eller ja. Jag gillar. :D

2011-03-28 @ 09:17:39
Postat av: Kaka

Lisa: Hade vart rätt kul och examinera som det första jag skrev! :DMartin: Ja, massa gos!

2011-03-28 @ 16:13:20
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits