Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Sök dig hit

Kollade upp lite vad folk sökt på för att hitta till min blogg. De två intressantaste torde nog vara dessa:

Haha! Vet inte vilken som är konstigast, men jag kan garantera att den som ville ha en vildmarksblogg blev besviken när den trillade in här.

Kommentarer

Postat av: Placebohoe

Hur kan man veta vad folk har sökt på? Vad är det för funktion? :D

2011-03-29 @ 22:43:31
URL: http://placebohoe.blogg.se/
Postat av: Kaka

Sv: Google analytics!

2011-03-30 @ 09:38:38
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Går det inte kommentera på din andra blogg eller?

2011-03-30 @ 20:01:02
Postat av: Kaka

Lisa: jo det ska det gå?

2011-03-30 @ 22:06:00
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Nu ser jag att kommentarerna finns där, men jag kan inte läsa dem. Kanske min dator som konstrar.

2011-03-30 @ 23:27:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits