Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Blodigt prov

Sist jag var hos barnmorskan frågade jag henne om man blir mer känslig/lättare får blåmärken när man är gravid. Jag hade nämligen gjort blodprov två veckor innan, och hade fortfarande blåmärke efter det, samma sak hade hänt gången innan när jag tog blodprov.

Hon hade inte hört om att man skulle bli mer känslig på det sättet, men mailade någon läkare för säkerhets skull. Läkaren hade svarat att det säkert inte var någon fara, men att jag ändå skulle åka till vårdcentralen och ta "blodstatus".

Så det har jag vart och gjort idag, tagit ett till blodprov. Får väl se om jag får blåmärken av det också. Trodde jag åkte dit vid elva- Visste att jag skulle skynda mig lite, eftersom det stängde tolv. Men när jag kom fram visade det sig att klockan bara var tio. Lugnt och skönt på vc, lugnt på Ica och lugnt i trafiken.

Annars? Not so much.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Vad var provet för? Havandeskapsförgiftning eller?Hoppas att allt var ok.

2011-09-23 @ 19:41:48
Postat av: Ida

Lisa: Ingen aning, men de ville att jag skulle ta det. Sa att mamma lätt får blåmärken, så det är kanske något jag plötsligt ärvt ^^ Får väl se när de får svaren om det är ngt att oroa sig över eller inte. De va kanske bara dåliga på att sticka.

2011-09-24 @ 10:52:47
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits