Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gå-dag

Idag hade vi planerat en utflykt till macken för att tanka. Ja, man måste ju göra nånting, liksom. Utflykten förlängdes till Barnens hus, Willys, Jysk, Ikea och Maxi. Inhandlade en ny säng och bäddmadrass.

Lite kul att man knappt vågar ringa någon, för då tror de att jag ska berätta att jag fött, vilket jag inte har. Råkade bli lite hysteriskt på facebook när jag snällt skulle meddela att jag fortfarande är hemma, och att jag gått en dag över tiden (skrev +1). Dessvärre missuppfattades detta och jag fick lyckönskningar och likes. Haha, doh!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ja, det där +1 var lurigt!Tycker du att det är olidligt nu eller har den känslan inte infunnit sig än?

2011-09-25 @ 21:03:10
Postat av: Ida

Lisa: Nja, inte riktigt olidligt, även om man verkligen längtar/väntar/inte tänker på något annat...

2011-09-26 @ 12:27:57
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: snigelpickan

Haha, det förstår jag. Jag hade nog varit rät tjobbig om någon var gravid i min närhet. "men nu dÅ??" "nuuud å"?? haha. Hoppas ni hade en trevlig utflykt .

2011-09-26 @ 20:53:42
URL: http://snigelpicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits