Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tecken på att du har för mycket fritid

Ett tydligt tecken jag hittat i min egen vardag är följande:


En lite för ambitiös handlingslista. Vill vi handla för en vecka? Två, tre eller kanske fyra? Här är valmöjligheternas lista! Matlistan för 4 veckor är redan färdig, men hur mycket vill man egentligen handla på en gång? Här står tydligt vad vi kommer behöva för de olika veckorna, plus en liten lista längst ner med saker som kommer behövas varje gång, och som man får småhandla i veckorna, eller som det är lite brist på i största allmänhet. Dessutom är allt utskrivet från datorn, inget handskrivet trams här inte!
Moget.
Tror iaf jag kvalar in på "för mycket fritid".

(Förra gången vi storhandlade, så hade jag radat upp varorna på listan efter var i affären de kommer. Det kanske också är ett tecken. Men rätt praktiskt.)

Kommentarer

Postat av: Lisa

Jag trodde jag var ambitiös som gör matsedel för en vecka i taget och sen skriver lista utifrån hur varorna kommer i butiken (på datorn såklart).Det värsta är när man spontant bestämmer sig för att åka till en annan affär, då stämmer inte listan alls!

2011-09-27 @ 13:08:57
Postat av: Martin

Ja usch för stontanitet! :D

2011-09-27 @ 13:10:19
Postat av: Lisa

Ja, det är ett mycket fult ord! Planering is teh shit!

2011-09-27 @ 13:22:58
Postat av: Sofie

sv: det var en lydnadstävling :)

2011-09-27 @ 14:38:32
URL: http://sooffis.blogg.se/
Postat av: Eve

I like! Vi handlar alltid på Ica maxi o på iphone finns det en app som jag använder. Lägger in handlingslistan i väljer butik o så hamnar varorna i den ordning de kommer o så tas de bort ur listan när man tagit den o så finns det även karta över butiken med prickar över vart mina grejer finns.

Jag älskar att handla med iphone :)2011-09-27 @ 15:14:22
Postat av: Ida

Lisa: Ja, helst skulle jag vilja ha veckoblad för en månad framåt, så jag kan planera maten därefter :DEve: Oh, låter som världens framtidsgrej! Sån app vill jag ha. Och en sån tfn också kanske, haha.

2011-09-27 @ 15:19:13
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Anna F

HAHAHA NU HAR NI JU EN LITEN SÖTISTJEJ SOM TAR UPP TIDEN, SÅ DET BLIR JU INGEN FRI-TID ÖVER:P BARA EN HEL MASSA MYS, HOPPAS NI ALLIHOP MÅR BRA!!! KRAMISAR

2011-10-05 @ 19:41:53
Postat av: Fanny

Ett tecken på att jag har förmycket fritid är att jag är in här dagligen för att se om du öagt upp bilder på eran pärla...

2011-10-05 @ 22:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits