Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tisdag

Uppe i ottan var jag idag, och åkte ut till öa tillsammans med Martin. Var till vårdcentralen för att lämna blodprov, och försökte sedan slå ihjäl tid hos mamma. Var ingen hemma där, så det var lite segt, men jag löste lite korsord och la mig och halvsov.

Strax efter tolv hämtades jag upp på parkeringen och jag och Martin åkte och käkade på Lysåsen. Hade bara varit där en gång innan, för massa år sedan med pappa. Dagens rätt var torsk och äggsås!

Efter lunchen åkte vi till barnmorskan som kollade så allt var bra, vilket det var!

Sedan åkte vi till Helmia för att kolla på bilen vi troligtvis köper! En blå Volvo, tänkte lägga in en bild på den, men så dog mobilbatteriet, så det måste laddas. Får bli sen nnär/om vi köper den. Åkte i alla fall hem och provade så vagnen gick in, och det gjorde den naturligtvis i det stora combibagaget.

Nu ska jag strax laga "Sylvias carbonara", som är en carbonara vi alltid ville ha när vi besökte henne när vi var yngre. Sylvia är min syster, förresten, om ni missar det.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Vad gött med Sylvias carbonara! Och avundsjuk är jag på kombin!

2011-09-06 @ 19:24:10
Postat av: Evy

jaha så ni ska skaffa bil?! =) trevligt..

vem av er har körkort eller har ni båda det?? :)torsk å äggsås lät inte helt fel.. det var länge sen ja åt det.. känns som det var minnst ett halvår sen hehe..

2011-09-07 @ 02:11:42
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Martin

Evy: Ja vi har båda körkort. Firar 10 år med de snart!

2011-09-07 @ 09:31:39
Postat av: Ida

Lisa: Ja, det är skitgott! Men väldigt fett :OEvy: Ja, den lilla vi har nu räcker inte till när vi blir tre!

2011-09-07 @ 09:46:49
URL: http://idoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits