Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

El premiero

Igår va jag egentligen redo att ge mig av vid åtta på morgonen, men jag tog istället en lugn frukost. Nio smsade jag mamma och frågade om vi skulle dra till IKEA och knipa presentkorten. Fick inget svar. tio-halv elva nånting hörde jag på radion att en som stått i kön hade fått ett presentkort på 15.000:- Catching! Det hade suttit fint. Tydligen hade de som sovit utanför fått sängar, kuddar, filtar, mat och underhållning. Låter ju jättemysigt, jag ångrar mig lite faktiskt.

Vid halv fyra eller så, så åkte jag och mor till IKEA iaf och det va relativt lungt med tanke på att det va premiärdag. Ine i affären bjöd de på goda köttbullar och jättegod korv. Det visade sig att det hette Wienerkorv, och jag slog på stort och köpte ett paket sånna. Av mamma fick jag en bläckfisk att hänga tvätt på i badrummet, och en såskastrull. undrar om det inte va något mer också.. hm.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits