Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

På jobbfronten intet nytt

Ledig idag igen, blah!

Fast igår ringde de, och när jag äntligen kom upp upp min dvala så hade de lagt på. Mjo jag kunde ju ringt upp "Jag lever! Jag lever och är ledig! Välj mig!! Ge mig lite jooobb!"
Men det gjorde jag altlså inte.

Idag ringde det däremot tjugo över sju! Jag kastade mig upp och det visade sig va mamma som ville låna min bil. Hennes nya startade inte - igen. Bra bil! Hon ska lämna tillbaka den, hoppas jag och köpa en ny. Mja den är ju inte ny NY men ny för henne. Men den har några år på nacken, skitbilen. Jag tyckte hon skulle ringa till pappa istället, men ingen svarade där så efter en timme ringde hon mig igen och stod på busstationen. Hon hade missat grumsbussen med några minuter. Så hon fick ta bussen upp hit och låna min bil. Vilken tur att jag är ledig idag, ja jisses!

Men va vare jag skulle göra idag?
Ska förska få undan lite pappersarbete.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits