Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nyttighetsvecka dag 1

Efter jobbet gick jag och Lina ut och gick i drygt en timme, kanske närmare en och en halv. (Sen åt jag lite kakor hos mamma, och fick på nåt vänster med en förpackning hem.) Gjorde dagens goda gärning genom att köra Lina till stan, woo så glad hon blev (?)! När jag kom hem undrade Erik om jag va sugen på en långpromenad. Jag tog på mig långkalsonger och tre tröjor, mössa, vantar och halsduk och sen gick vi. Det blev en promenad ner till Norrstrand och sen vidare till hans föräldrar på Färjestad. Där åt vi två olika maträtter med fullkornspasta och bonjuor som röd tråd. Vi fick sjuts hem som tur var, för jag har lyckats få skavsår på båda hälsenorna, aj aj aj! Jag kan knappt gå. När jag kom hem tröstade jag mig med en till kaka.

Så nu sitter jag här, välgådd. Jag har just duschat (och tagit en kaka till)och fått fotmassage, så jag mår rätt bra!

Kommentarer

Postat av: Anonym

jaaaaa, jag blev jätteglad!!!! :DDDDD nu när du gått så mycket så kan du äta upp alla kakorna!!

2007-11-20 @ 21:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits