Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bank-hår

image35
Nu har de första Icabankenpapprena kommit. Jag ska ta med det till jobbet imorrn för jag fattar inte va jag ka fylla i. 3 enkla steg my ass. Clearingnumra mig hit och lånahandla mig dit. Räntor och villkor, fan va mycket lättare det va när man va 16. Då hade jag ett kort man kunde ta ut med. Man kunde inte handla med det, inte betala räkningar över internet med. Bara ta ut pengar. Lätt som en plätt. Inte särskilt praktiskt men ändå plättlätt. Förut va jag och mama på Kappahl och storhandlade. Mamma köpte masa kläder och ett halsband. Det va massa rea, 25% och 100 kr rabatt. Vi gillade läget och mamma blev så fin! När vi åkte därifrån trodde jag att jag hade köpt något också så jag va glad och ville hem och prova mina fina nya kläder. Nja jag hade inte köpt något nytt, jag va nog bara så chockad att mamma köpte så mkt till sig själv. Hon brukar inte ens vilja gå in på sin avdelning annars.
Vi färgade håret förut också, jag blev supernöjd! Wohoo, och Lina sa att jag inte skulle ha den bruna nyansen. Eat my shorts, det blev jättefint ;D I luggen la jag rött med ljusa slingor, eller highlights blev det nog mer. Fint. Håller väl en tvätt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits