Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

blåmärke

Lisa: -Nu vet vi varför jag och mamma så lätt får blåmärken!
Ida: -Vaddårå?
- Det är för att vi äter treo som andra äter godis.
Men nu har jag gått över till Bamyl koffein. Det är billigare.

Tänk på det ungdomar!

Kommentarer

Postat av: MIEM

vad ska du göra i helgen då?

2008-08-16 @ 00:28:05
URL: http://miem.webblogg.se/
Postat av: apan

moahaha! bamyl är lätt den bästa värkisen!

2008-08-16 @ 10:33:59
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Evelina

värktabletter är viiiidrigt farligt.. så dom ska nog båda ta det lite lungt med dem.

Har 2 exempel på vad som kan hända om man äter för mycket för ofta.. Min kusins organ la av och fick akut opereras, nu får han itne äta värktabletter för då kan han dö.

Sedan så en tjej uppe ifrån Timrå som åt ungefär 1 alvedon om dagen och var i vår ålder. Henne gick det inte att rädda. Och dom är ju inte de enda som råkat ut för sådant om man säger så :/

2008-08-16 @ 14:37:13
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: apan

överdos kan såklart vara farliga, men äter man för mycket värktabletter kan man även bli "immun" mot dom, och såklart finns det folk som "missbrukar", men att folk dör av värktabletter är nog i ytterst extremt ovanliga fall, klart det händer, det dör ju folk av alla möjliga konstiga orsaker varje dag, hade värktabletter varit skitfarliga hade dom helt enkelt inte sålt dom överhuvudtaget, så jag tror inte det är någon fara så länge man inte tar för mycket helt enkelt. :)

2008-08-16 @ 15:26:39
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vet itne riktigt om det är överdos man ska kalla det.. Men detta rör ju stort bruk som runt 1 tablett om dagen under längre perioder såklart. Värktabletter är ju inte gjorda för att ätas dagligen under längre tid utan tas vid behov.

2008-08-16 @ 17:29:17
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: apan

ja, men då rör det sig ju om ett slags missbruk, 1 tablett dagligen är ju inte bra, man kan väl högst ta 1 tbl dagligen under 10 dagar har jag för mig, sen förstör det ju lever o njurfunktionen, men jag tror det är jätteovanligt ändå, men alla tabletter har ju bieffekter mer eller mindre.

2008-08-16 @ 18:19:59
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Lisa

Här kommer då pillertrillaren/treojunkien/whatever... Jag har faktiskt inga ursäkter annat än att jag i alla fall bara skadar mig själv. Jag vet att överdriven treokonsumtion inte är bra, men när man som jag lider av migrän och Treo (ev. även Bamyl) är det enda som hjälper så är det lätt att ta en tablett så fort man känner värken. Min bror hävdar att jag är så van att ta en tablett varje dag så att värken numera är mer psykologisk är fysisk. Kanske är det så. Jag vet inte. Jag håller på att trappa ner i alla fall...

2008-08-17 @ 00:03:27
Postat av: Evelina

Det är väl som Lina säger just att det är väl inte det vanligaste. Men det händer och bara det är ju något man ska vara försiktig med. Men äter man bara piller med måtta så ska det nog inte vara någon fara men som sagt under längre perioder så kan det vara livsfarligt.

Men sedan kan ju oxå för mycket smärta skada oxå, om man låter bli att ta piller tex så kan även det vara skadligt.

Blev ordentligt tillsagd av läkaren när jag blev påkörd då jag inte åt de smärtstillande även om jag hade ont. Så har man ont så ska man ju ta, men som sagt med måtta :)

2008-08-17 @ 13:09:24
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits