Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kräftus - eftersnack

Gårdagens kräftskiva spårade onekligen ur totalt!

Vi hade laddat med allt man kan tänkas behöva - kräfttallrikar, sånghäften, paj, sallad, bröd och kräftor då såklart. Och öl och vin. Vi åt en portion var och sprack(nästan). Sedan somnade vi (nästan) i en hög i ena soffan medan jag, Erik och Lisa hittade på den nya leken "One liner", som gick ut på att man skulle sjunga en rad i en låt, och den som först kom på vilken sång det va skulle sjunga refrängen. En blivande klassiker, det hörs ju.

I drank and I drove. Tog faktiskt en öl till maten, och sedan körde jag hem. Men till mitt försvar så läste jag ca 100 gånger på internet först om hur fort man förbränner en öl, och sedan plusade jag på 3 timmar på det.
"Det är nog ingen fara, men jag hade aldrig chansat" sa mina syskon.
Sen åkte jag.

Kommentarer

Postat av: Peter PC Carlsson

En öl och sedan har du dessutom väntat lite, det är lugnt. Men säkrast är naturligtvis att inte köra alls när man drukit.

2008-08-17 @ 11:07:44
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: kaka

Peter: Japp, jag vet, jag brukar aldrig köra efter jag druckit, och aldrig dagen efter heller.

2008-08-17 @ 22:42:12
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits