Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

vaken?

Min kropp fattar ingenting. Jag har varit ute och tagit 3 bärs och en tacobuffé. När jag kom hem trodde min kropp att den skulle få sova en god natts sömn. Men icke. Klockan är inte ens åtta. Jo nu är den nästan nio, men inte när vi kom hem. Tokigt. Jag fattar inget. Jaja, lets dance.

__

Jag tror min kropp tror att jag lurar den att vara vaken hela natten för att vända rätt dygnet. Nja, det va dåligt formulerat, men det är så att runt halv elva på kvällen så är jag toktrött. Jag brukar ge mig inför den trugande kroppen och gå åch lägga mig, vilket resulterar i att jag är pigg som en mört innan åtta. Kanoners om man jobbar, men det har jag inte gjort i två dagar nu. Så jag har gått upp och satt mig under filten i vardagsrummet och tittat på Montel Show. Det är alltid spännande. Han är som en mörkhyad Dr Phil blandat med Operah och Ricki Lake. Han verkar snäll, fast är nog ändå mer en Dr Phil-tjej. Han verkar snäll och hyvens. En grabb att lita på. En..nej nu ger jag mig.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits