Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

helgon

helgon.net har spunkryck. Eller så är det något de gör för att göra mig paranoid.

Gästboksinläggsknappen blinkar. Jag kollar, inget inlägg. Det fortsätter blinka. stänger av blinket. Det börjar blinka igen. Glad som en lärka att någon just i denna sekund skrivit till mig klickar jag mig in i gästboken igen, men med samma tarvliga, tarvliga resultat.

Sluta blinka!

Kommentarer

Postat av: mamsen

dagens ilandsproblem?? haha

2009-08-21 @ 16:06:16
Postat av: Kaka

mamsen: haha, må så vara. Fortafarande iriiterande, dock.

2009-08-21 @ 21:24:18
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Samma problem här :p men helgon.net är en sjunkande båt och alla mods har hoppat över till Likström.se

2009-08-22 @ 13:17:10
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

jag, hm undrar om jag blev medlem p likström...tror det. kanske. vad heter du där?

2009-08-22 @ 14:16:36
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits