Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nolla

Igår var en hektisk dag, minsann. Jag mötte upp Hannill utanför, och vi irrade oss in till anmälningsplatsen. Där visade det sig att ingen av oss stod med på någon lista, och vi kände att dagen startade otroligt bra.

Jag träffade på en bekant, och medan vi stod och tjötade kom en tjej och miniintervjuade oss och plåtade oss, usch jag har ångest. Varför gick jag med på det för?

Jag fick en fin påse av Lärarförbunden, där det även låg en kalender i. Bingo! Ville jag skrika av lycka. Jag hade nämligen inte köpt någon i hopp om att få en gratis. Tack, snälla Lärarförbundet.

På lunch gick jag och Hanna hem hit och käkade köttbullar och makaroner.

Efter skolan kastade jag mig i bilen hem till mamma därv i skulle fira storasyster Lisa som snart fyller år, och är här på besök från Skåne. Bror Erik hade köpt en jättebur till sina råttor, jisses.

En minut i sex entrade jag Stora Torget, och den kommande nollningen som skulle starta 18, prick. Jag kom i laget Pink Birds, och fick även en jättefin gul tröja med texten "NOLLA" på ryggen. Den kommer vi vara tvugna att ha på oss på nollningens alla dagar, med undantag för fredag och lördag. Det var ju snällt, eftersom det är stor fest på BMB då! Markoolio, here I come!

Det var sånglekar, fotbollsbrännboll och massa sånt. Jag var nykter och törr, men sjöng ändå "Daddy Cooool!" för glatta livet, för att ge laget poäng.

Det roligaste var nog tävlingen "Få in så mycket folk som möjligt i en telefonkiosk". 1 poäng för nollor och ledare, 3 poäng för utomstående folk. Undrar hur många vi klämde in. Jag tror vi fick med en lokalkändis från kanal 12, kan det ge pluspoäng?


Runt halv tio-tio skulle alla ut på Glada Ankan, utom jag, jag var trött. Tog med mig ett gäng i bilen och körde hem. Halv elva stupade jag i säng.

Och jävler va trött jag var i morse. Jisses.

Några i min nollningsgrupp sa att de skulle dricka varje dag i två veckor. Maj gådd, jag är alldeles för gammal för sånt. Det hävdade jag också igår, det dumma var bara att mer än hälften var äldre än jag, så det var tydligen ett dåligt argument.

Kommentarer

Postat av: nolle-soffan

haha, ja nog är saja ökänd i denna stad, hon borde ge tio poäng, MINST! :D

2009-08-30 @ 17:07:51
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: Kaka

Soffan: Håller med, hoppas generalerna också gör det =)

2009-08-30 @ 18:26:17
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits