Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Slit, helst

Ringde min rådgivare i nöd och skola - Hanill. Perfelt att vi hamnat i samma klass, såhär i början när jag är liten och rädd. Hno hade fattat bra mycket mer än jag, och jag hoppade nöjd och förtjust in på det läskiga nätverket It's learning. Där hade vår snälle lärare redan lagt ut en skoluppgift.


Deadline om 2 veckor, och skolan har inte ens börjat än. Lätt panik. Jag tror jag väljer "Dölj" och skyller på att jag aldrig sett något.

Från och med imorrn ska det finnas en skojig kategori som ska heta "Skola", eventuellt något mer fantasifullt. "Skoldret" är en tänkbar finalist. Det spörs.

Kommentarer

Postat av: hogie

Hata It's learning! När du börjar kan du väl fråga varför alla lärare är helt besatta av det? För det är ju helt värdelöst.

2009-08-20 @ 09:46:25
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag har hela min undervisning genom Its learning. Men du ska väl läsa på plats i k-d? Lämnar ni bara in uppgifter på Its? Vad är det du ska läsa? Vilken inriktning...?

2009-08-20 @ 11:15:49
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra
Postat av: Kaka

hogie: Haha, nej det är skiitbra. Vi hade det när jag läste en kurs för några år sen, och det va jättebra, med klassforum och grejs!Petra: På plats läser jag, äntligen lite nytta för att bo på Krp! Ska läsa Förskolelärare inrikting estetisk. Vilken inriktning har du?

2009-08-20 @ 17:51:28
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag läser naturkunskap i vardagen... tack och lov är det min sista termin.. blir lätt trött på skolan nu...

2009-08-20 @ 19:10:12
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits