Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Vardagsfull

Igår var det nollning igen, och jag skulle gör amig till och vara med på den läskiga förfesten.

Jag gjorde mig redo, drog på mig min fina gula tröja och hoppade på cykeln! Och sen hände ingenting. Jag cyklade inte iväg. Någon jävel har frö en tid sen hoppat på cykeln, så den är sne och vind och var ocykelbar.

Jag gick in och surade istället. Efter ett tag tänkte jag att det nog blir bättre med lite öl, så jag drog i mig ett par stycken och vandrade sedan iväg till Studenternas hus där det vankades blindfotboll. Jag drack öl och blev pissnödig rätt fort. Efter toabesöket satt jag och tjötade med två brudar och fick sen veta att vi förlorat fotbollsturneringen. Hur länge ja gsatt och pratade där utanför Pressbyrån vet jag inte, men jag lyckades få både choklad och öl!

Vid nio skulle alla dra till Bunkern och jag hade glömt leget hemma, och gick hem. Jag ringde Lina och kollade om hon levde, det gjorde hon. Men vad pratade vi om? Skulle vi färga mitt hår? Jag tänkte strunta i Bunkern, men fick dåligt samvete när jag nu fått öl (och choklad), så jag gick dit ändå. Alla var impade över mitt orangea medlemskort. Jag tog ett glas vatten och gick sen hem.

Jag tror jag inte tål alkohol, något fel är det alltså. Jag hade spränghuvudvärk i morse, men tvingade mig att gå upp och dricka kaffe och ta Panodil. Det hjälpte lite grann, och jag kom i tid till skolan och hörde till och med nästan allt läraren sa.

Kommentarer

Postat av: apan

gå till doktorn!!

2009-08-28 @ 08:06:58
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

va ska jag göra där?

2009-08-28 @ 09:56:35
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Palle

Aj aj inte ta panodil dagen efter du druckit alkohol. Inget med paracetamol, ha istället värktabletter utan paracetamol hemma. Du har nämligen alkohol kvar i kroppen och blandar du dem så sliter du på levern jättemycket. It's important faktiskt.

2009-08-28 @ 13:09:18
URL: http://wiretrap.blogg.se/
Postat av: Kaka

Palle: Mja nu när du säger det, så sa faktiskt Eriks mamma precis det samma för ett tag sen. Hm. Vad kan man ta istället då?

2009-08-28 @ 16:43:10
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Palle

jadu jag kan inte vilka det är som inte har paracetamol, tror inte ipren har det t.ex. Bara att fråga på apoteket :)

2009-08-28 @ 18:46:24
Postat av: Kirre

gör ett graviditetstest vetja, även om det inte verkar nödvändigt :)

2009-08-28 @ 22:58:31
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: mama

haha...äntligen en till som tror att du är med småkids

2009-08-28 @ 23:41:39
Postat av: mamsen

haha...äntligen en till som tror att du är med småkids....hehe

2009-08-28 @ 23:43:21
Postat av: Kaka

Va? gravtest och gå till doktorn? För att jag hade huvudvärk efter jag druckit öl? Hm, va? Jag fattar inget.

2009-08-29 @ 12:03:01
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: mamsen

nej inte "gravtest" haha...så du stavar min lilla toka

2009-08-30 @ 17:49:04
Postat av: morsan

nu var det visst jag som var tokig märket jag..hihi

2009-08-30 @ 17:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits