Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dretsur

Glad som en spelorre satte jag på kaffe, tog fram allt pålägg och såg framförmig hur jag skulle sitta några minuter senare och käka smörgås med sallad, ost och rövbetssallad och kanske lite gurka, och sippa på det nybryggda svarta.

Men så tvärvände min romantiserade bild över lördagsmorgonen! Vi har inget bröd hemma!!!

Jag blev vrinsur och skällde ut Erik av någon anledning, som försvarade sig med att han minsann KUNNAT ha köpt om inte JAG velat att vi skulle vara och fika igår, och sen på restaurang så vi inte kom hem förrän åtta.

Dretsur och muttrandes gick jag tillbaka ut i köket och slängde in allt gött i kylen igen och började hysteriskt göra en smoothie istället på en
  • brun mosig banan
  • sur yoghurt
  • klumpiga frusna blåbär
  • hård honung
  • gammal juice
Erik kom och kramade mig och sa snällt att han kunde gå och köpa, och undrade om jag var sur, ledsen eller ett bös. Mitt i allt det sura började jag le istället.

Erik är iväg nu, ut i regnet för att jag ska få mitt förbannade bröd, medan jag sitter här och känner nybryggt kaffe dofta sin väg genom lägenheten, samtidigt som jag sippar en halvgod smoothie med rosa kulör.


Bra start. Nu kan det väl bara bli bättre?
Pink Birds ikväll på das Herrhag.

Kommentarer

Postat av: Evelina

mnaw :D ni är ju bara för söta :D

2009-12-05 @ 18:33:43
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits