Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Mambo italiano

Efter skolan idag susade jag och Erik till Emmy där vi fikade och myste med några goa töser, till och med Bengan var uppe. (...och säga vad man vill, men hon blev bara blondare, haha). Efter lite kaffe och choklad så åkte vi ner till BMB och tänkte snika gratis mat. Tyvärr var det julgala kvällen till ära, så vi traskade till Koriander, vilket var stängt så det blev vidare till Leprechaun istället. Det var fullt, och vi gick då till Ankan. Ankan hade ingen buffé, och framför allt inget gratis, så vi stod och surade ett tag, tills vi bestämde oss för Lilla Sicilien.

Där beställde några pizza, och jag och Erik tog pasta carbonara.
- Tog ett bra tag innan vi fick beställa
- Tog 45-60 min innan vi fick maten
- Jag och Erik fick vår mat 5-10 min innan de andra
- Erik åt upp sin portion på ett nafs och var inte i närheten av mätt
+ det var väldigt gott
+ trevliga små kort på bordet där det stod att ölen luktade bröd och blommor och smakade rostat bröd och honung

Efteråt gick flickorna vidare på krogrunda och jag och Erik gick till Gourmetgrillen och köpte två 150g hamburgertallrik (vi har alltså kuponger på både Sicilien och grillen, så det blev ändå inte såå dyrt.)

Erik smockade i sig hela den ena hamburgertallriken och allt utom en ptja, tredjedels hamburgare som han sparade till mig, av den andra alltså. Och han blev inte ens en säl. Shit, vad han äter, kan det va för att han börjat träna lite? Kan det göra verkning så snabbt? Vet inte. Han är kanske gravid. Det kan man skylla det mesta på.

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Vi var också och åt på Lilla Sicilien för ett tag sen, visst var maten god men det var lite "meh" över allt. Det var okej men inte mycket mer.

2009-12-05 @ 11:06:52
URL: http://fuchs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits