Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Blondinida

Nu har jag dräpt den sista kycklingen minsann, jag har färgat utväxten, woo! Nej inte så woo faktiskt. Det blev gult, frö jag glömde använda silverschampoo. Sånna här gånger har jag lust att fräga hela skiten svart och sitta och svära åt den ljusa utväxten istället. Aaldrig nöjd, jag är aaaldrig nööjd.Idag på jobbet gick vi för att mata ett par-tre änder, trodde vi. Det visade sig att hamnen erbjöd en hel armé som kvackade och härjade. En unge kvackade och grät om vartannat, snacka om skräckblandad förtjusning. På bilden är det typ 45 änder om jag räknar rätt, kan det stämma? Ser mycket, mycket mindre ut. Jag gissar på 25! En av fröknarna matade dem ur händen, det gjrode även en 2½åring, hur fan vågae han, jag törs inte ens. Haha, han blev lite biten i fingrarna, men verkade rätt lugn ändå.

Kommentarer

Postat av: apan

haha! and-attack! utväxten ja, jag ska skriva ett inlägg om det där tänkte jag. hehe

2009-02-05 @ 09:10:22
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Räv

Änder! :O

2009-02-05 @ 11:49:19
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Anonym

KVacK

2009-02-05 @ 21:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits