Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Krock!

Igår körde jag hem från jobbet, och inte på parkeringen vid mamma. När jag parkerade noterade jag att det var världens bilkö längs gatan jag just kört på. Jag kollade lite närmre och såg att bilen bakom mig hade krockat! Shit, det kunde ju varit jag! Jag tror det var en klassisk "Jag hinner göra en vänstersväng innan bilen på andra sidan kommer!"-krasch! Jag hörde ingen krock för radion spelade för fillt, men båda bilarna var rejält tillknyckladade i fronten, vid ljuset.
-Du får varva ner lite med en amerikansk pannkaka, sa mammas Micke och lagade en kanongod pannkaka. Tog kort, ska se om det blev något.. nej just det, mobilen är på laddning. Mja de var goda och hjärtformade iallafall! Nom-nom!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Mm, amerikanska pannkakor är goda!!

2009-02-17 @ 23:33:03
Postat av: Evelina

lite otäckt ju. Men himla skönt att det inte var du

2009-02-18 @ 06:58:36
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

Lisa: Ja de var kanongoda, innehöll stekta äpplen och hallon, och sen hallon och grädde ovanpå! Muums!Evve: Ja huga!

2009-02-18 @ 08:45:43
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits