Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Magsug

Nu suger det i magen, sådär som det alltid gör när jag ska ut på äventyr. Det kan handla om en skolutflykt, jobb på ettnytt ställe eller en roadtrip. Jag får alltdi den där konstiga känslan i magen, och jag är ständigt kissnödig. Jag har alltid vart sån, och kommer säkert alltid vara.

Det snöar och är kallt och halt. Jag undrar varför jag skulle bli övertalad att åka bil och inte buss. Det hade känts tryggare. Jag har planerat att köra första biten, men så såg jag på Vägerkets hemsida att mellan Karlstad och Kristinehamn så är det sämst väglag på hela sträckan Karlstad- Västerås.

Jag har gjort matsäck för ungefär nio timmars resa; "godispåse" (version: hurtig) innehållande äppelbitar, morotsstavar och sugar snaps, drickyoghurt, och 4 minibaguetter med potatissallad, sallad och ngn salami eller vad det var. Resan tar väl kanske 3 timmar, så jag tror jag over did it. Menmen, bättre det än att jag ska få blodsockerfall när jag sitter och kör, och vara tvungen att springa in på någon mack och köpa svindyrt godis för att det är det enda de har förutom halvskrumpna bananer för 10.90:- styck! Nej, tacka vet jag hemmgjord matsäck. Men varför ska jag envisas med att köpa grova baguetter? Det ÄR inte lika gott som ljusa. Det är inte lika gott som grovt vanligt bröd. Just detta var inte goda alls. Bah. Jag kan ju ge bort dem till mina medpassagerare.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits