Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Köttbullemysteriet

Igår vid femtiden på eftermiddagen lagade jag kvällsmat. Jag stekte bland annat köttbullar. När jag skulle ta upp köttbullarna ur förpackningen så tappade jag två på golvet. Den ena såg jag diretk var den hamnat, och tog upp den. Men den andra var mystiskt borta och verkade ha blivit uppäten av golvet. Jag ropade till Erik att jag tappat bort en köttbulle, och han kom till undsättning och letade bakom kassar med pantburkar, och tidningsinsamlingskassen. Vi tände alla lampor och letade extra nog aunder bord och stolar, men ingenstans var köttbullen. Jag gav upp efter ett tag och tog en ny istället.

Flera gånger under kvällen var jag ute i köket, jag blandade en varsin drink till mig och Erik, och hämtade det ena och det andra, diskade tallrikar osv.

Imorse när jag kom ut i köket för att ta ett glas med vatten så är det första jag får se, mitt på golvet:Köttbullen! Men hur tusan har den hamnat där? Ja, det var ju exakt där jag tappade den, men hur kan både jag och Erik ha missat den hela kvällen, även när vi tände lampor och letade, och jag gick ju runt i köket när jag lagade mat. Va tusan.

Kan Erik ha spelat mig ett spratt? Kanske får jag svar när han vaknar.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Hahaha, den vandrande köttbullen!!

2009-01-25 @ 17:20:14
Postat av: Räv

hahaha vad roligt.

Måste vara en rogueköttbulle :O

2009-01-25 @ 17:56:41
URL: http://fuchs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits