Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Eriks skola

Erik blev just antagen som första reserv på Industrimontör, så nu hoppas vi att någon hoppar av, det vore riktigt fint! Jag väntar med spänning på mitt antagningsbesked. Mitten av juli står det, men när är det, om ett par veckor?

Jag vet inte!

Kommentarer

Postat av: apan

håller tummarna!

2009-07-07 @ 14:37:20
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad har du sökt?

2009-07-07 @ 18:21:21
Postat av: lLinda S

Undrar likadant som Lisa, vad har du sökt?? Och vart? k-d uni? Spännande hur som helst!//Linda

2009-07-07 @ 18:57:49
URL: http://shabbushic.blogg.se/
Postat av: Kaka

Lisa: Det vet du väl, förskolelärare!lLinda S: Japp KAU ska jag gå på, bor precis bredvid så det blir fint det.

2009-07-07 @ 21:10:31
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nä, det vet jag inte alls. Jag får aldrig veta något.

2009-07-07 @ 22:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits