Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hm


Jag tror jag står som reserv. Jag fattade inte riktigt för att vara ärlig. Så jag vet inte om jag ska va glad eller inte.

Res. 65 står det, är jag reserv 65? Eller är det bara en kod? Sen står det "Ant i UG 30", tror det är "antal i urvalsgrupp". Jag vet inte.Av 30 sökande är jag reserv 65, snacka om dåliga odds. Fan va trist om jag ska vänta ytterligare ett halvår med att plugga. Ja, jag ska inte ropa hej eller hejdå innan jag är över Bäcken.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ring VHs eller HSV eller vad det heter? Det gjorde min arbetskamrat imorse och fick besked.

2009-07-10 @ 13:10:56
Postat av: Kreten

tror inte de har intagning till förskollärarutbildningen på våren. UG är nog undervisningsgrupp, dvs klass. håller med om att du borde ringa och fråga.

2009-07-10 @ 16:07:38
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Kajsa

ja det stämmer, då är du reserv 65. jag kollade mina antagningar nu också nämligen! men du kommer säkert in ändå, det är så många som tackar nej så vänta och var optimistisk till antagningsbesked 2 kommer.

2009-07-10 @ 16:28:48
Postat av: Lisa

Det verkar ju som att du är reserv 65 och att det kommer att vara 30 pers i klassen. Antagning nr 2 kan ändra mycket, så ge inte upp än.Om det värsta skulle hända och du inte kommer in, så kanske du kan plugga upp fler betyg under hösten för att ha bättre chans nästa gång.Kan du förresten tillgodoräkna dig arbetslivserfarenhet eftersom du har vikarierat så länge?

2009-07-10 @ 16:33:09
Postat av: Kirre

Tyvärr kan man inte räkna med arbetslivserfarenhet nu för tiden. Som synd är :(

2009-07-10 @ 18:36:58
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Lisa

Nehej, vad synd.

2009-07-10 @ 19:11:51
Postat av: Kaka

Det blir väl till att göra högskoleprovet isåfall för att ha mer chans. Men i slutet av nästa vecka har jag the final answer gissar jag.

2009-07-10 @ 19:48:28
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits