Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Komma i stämning

För att ni ska komma i stämning delar jag härmed med mig av dagboksinlägget som utfärdades efter min senaste festival:

"Jaha, så va man övertalad att hänga med te Augustibullret med Lina o Bengan. Vi drog iväg i den lille fule blå, och Lina började bärsa direkt. ”Spill inte sa jag, och Lina spillde. Haha. Fast bara på sig själv, men ändå. Vi kom fram och började öla relativt fort. Beng hade en person i huvvet hela tiden, Lina en annan ;) Så jag fick umgås i skift mellan hånglen.

Jag träffade flera skumma personer, bl a en kille som såg ut som Hillary Swank, en tjej som hade snott varenda plagg på sin kropp, ännu en som påstod sig ha kastat en tårta i nyllet på kungen och programledaren för Pussel på fyran. Ang, det den pusselkillen så tyckte jag att han var lik en snubbe på kanal 12, så jag sa
”Du är lik en på tv”, och han kompisar sa att alla säger så ”Du är så lik han i pussel på fyran! Ingen säger att det ÄR han.” Jag skämdes, eftersom jag sagt lika dant, men inte haft en tanke på Pussel. Vi hade någon sorts ”vemkanförstfånågonattsättasigbredviden”-tävling. Bengan vann, fort som fan kom en kille o satte sig bredvid henne. De tre killarna som vi tävlade mot fick varsin puss av en tjej, jag försökte också men hon ville inte, jag blev råiggad.
Desto gladare blev jag när Bengan och Lina pussade mig senare på kvällen. Lina försökte hångla med mig men jag blev generad och fnittrade istället.

Jag och Bengan blev rådumpade av Lina, så vi drog på Dia Psalma och röjde som fan! Jäklar va bra dom va :) Jag har inte lyssnat på dem på flera år, men det va bra ändå. The shit. Åsså käkade vi pommes med curryketchup och sen skulle jag sova i vanlig ordning. Första natten la jag mig halv ett, och nästa typ halv två. Partydjuret i mig slog till igen ;D

Sista dagen blev jag brutalt våldtagen av en geting. Aj som fan! Lina och Bengan lugnande med mig med att det är ingen fara, så länge jag inte är allerigsk.
”Då dör du” sa Lina. ”Fast alla dör ju inte direkt. Vissa blir bara jättesjuka, sen dör dom” sa Bengan. Jag hade aldrig blivit biten av en geting förr så jag visste inte. Men än har jag inte dött, så det är nog lungt. Men aj vare sve! "

Källa: boopi@helgon

Annars håller jag på att ladda ur kamerabatteriet så det kan laddas upp och vara fit for fight tills imorgon. Tyvärr verkar batteriet fått superkrafter, och vägrar ladda ur sig. Jag har tagi tmassa kort, filmat tills minneskortet är fullt flera gånger och haft den allmänt på, men inget hjälper. Vad tar mest på batteriet? Några tips, någon?

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits