Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Oj. Eller?

Blev lite nervös förut när jag kom från affären och kollade kvittot. Hur många bananer köpte jag egentligen? 2000?!Förresten så stämmer det ändå inte, jag köpte inte 2 heller. Jag köpte 3. Inte visste jag att det fanns styckpris på bananer.


Kvällstävling:
Gissa vad jag ska laga? Som ledtråd har ni kvittot med en del av ingredienserna.


Ska inte göra det ikväll i vilket fall, det blir imorgon tror jag. Orka vara nyttig.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Du ska göra gino!!

2009-07-07 @ 22:46:32
Postat av: mamsen

priset på bananerna står ju ovanför ..du har alltså köpt o.535 kg bananer á 23.90/kg

2000 gällde kiwin ju....hihi

2009-07-07 @ 22:47:00
Postat av: Kaka

Lisa: Haha, visste att du skulle ta det direkt.mamsen: Jahaa. Det såg varken jag eller Erik. Menåh. 2000 kiwis, ja det köpte jag ju visserligen.

2009-07-07 @ 23:42:25
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

jag tror du lagar fruktsallad. med choklad på.

2009-07-08 @ 08:51:18
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits