Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gomorron

Godmorgon alla monsterdiggare.

Nyss avnjutit en frukost innehållande äggröra, prinskorv och macka. Tyvärr förpestas min tid just nu med någon grannes röklukt som sprider sig in i min lägenhet. Usch, hoppas de inför rökförbud på balkonger, och gärna uteserveringar också. När jag och Lina satt på Mache häromdagen och åt så satt vi precis vid fönstret, och utanför där satt en dam och rökte och bolmade så jag fick andnöd. Nej, inte andnöd, men det stank och jag smyghostade lite diskret, men markerande.


Jag känner mig nöjd, jag har nämligen redan köpt Linas 25-års present och jag vet redan vad Emelie ska få också. Förra året visste jag i juli vad Erik skulle få när han fyllde 25 i februari. Jag gillar att vara ute i god tid, och jag har redan börjat spåna på vad Eriks föräldrar ska få när de båda fyller 50 nästa år.

Idag ska äntligen Eriks pappa få årets födelsedagspresent, den är lite försenad, men han kommer nog uppskatta den. Jag satt och läste i boken igår och det kändes som om det var jag som skrivit massa saker min mamma och framför allt pappa sagt under hela min uppväxt.


Kollade i min gamla dagbok igår. På en sida så hade jag skrivit att två stycken i min familj hade bråkat/diskuterat och jag hade skrivit mitt favoritargument : "Men du blir ju så sur för allting, bara någon råkar tappa ett frimärke i ögat på dig!" Hahahaha, hur ofta händer det liksom?

Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha, vilka var det som hade bråkat så?

2009-06-06 @ 14:40:45
Postat av: Kaka

Mor och Tb, så det var några år sen. Haha.

2009-06-06 @ 14:51:35
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits