Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hm..

Satt och läste på salongen där jag just vart och fått portömnings hemsida. Där hittade jag detta:


Borde inte detta gällt även mig? Det står lite längre ner "gäller juni, juli och augusti". Och idag är det ju juni. Det kunde vart jag. Jaja, nu är mina fransar ganska nyfärgad, så även mina bryn, och jaja jag noppade lite senast igår. Det är ju ganska nytt för mig det här med att noppa ögonbrynen, det har jag inte förr trott att jag behövt. Men det gör jag tydligen. Jag borde i vilket fall få det gjort.

Bah.

Under ansiktbehandlingen pratade vi först om det borttappade fllygplanet. Och min hudterapuet sprang och sökte på internet om det medan jag låg under en ångmaskin. När hon kom tillbaka så va hon nästan tårögd och pratade om att de hade hittat vrakdelar och några flytvästar. Vi försökte byta till ett trevligare ämne, men kom in på "Rädda mammorna"-galan, och hon berättade om någon afrikansk kvinna som suttit och berättat en hemsk historia. Då blev hon lite gråtfrädig igen. Sen kom vi in på att hennes pappa gått bort, och vi pratade om hans sjukdom och hur han somnat in. Då bölade vi nästan igen. Det var trevligt idag. Det var det faktiskt.

Kommentarer

Postat av: Kreten

ida kommer dit och sprider sorg över stället, hehe :P

2009-06-03 @ 10:42:01
URL: http://raaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits