Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Mat mätt matt

Mjaha, hur fan fotar man mat? Jag vill lyckas fånga hur otroligt gott det är med viss mat, men det är svårt svårt. Oftast jobbar jag med närbilder, så man riktigt ser matens rätta jag. Eller ska man itne det? Jag vet faktsikt inte.

Pepparbiff, pommes, coleslaw och bearnaisesås.

Ska man förstärka färgerna? I min photoshopkurs hade jag en bild på mat med som en av de 3 slutprovsbilderna. Jag förstärkte gurkorna och paprikornas färger så det stod härliga till! Inte vet jag om det såg godare ut egentligen, men det påstod jag att det gjorde och jag fick ett gott betyg för det!


Kan inte bestämma mig var det ser snyggast ut? Bilden föreställer fruksallad på tallrik och ett glas sött vin till min goda dessert.

Jag tycker personligen att det ser snyggt ut när glaset är i skärpa, även om jag först nu upptäckte att det sitter ett fult klistermärke på glaset, det stör det estetiska. Å andra sidan så ser man ju vad det är på tallriken på första bilden, och det är ju en bild på mat. Vin i glas har man väl sett förut.

Säg mig, vad tycker DU?


Kommentarer

Postat av: Rävfan

Tyckte maten såg kanongod ut, förutom att det är lite fail med ketchup (catsoup!) till bearnaisesås :/

2009-03-15 @ 22:39:33
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

Rävfan: Va?! tycker du? Det har jag jämt! Mmmums!

2009-03-15 @ 23:09:47
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits