Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Syjunta

Idag har jag gjort ungefär en sak. Jag har sytt korsstygn hela dagen. Åkte in och shoppade loss på Panduro, har ju ett exemplariskt presentkort därifrån, som det var dags att sätta spätt på. Tanken slog mig inte att det tar en väldig tid att sy korsstugn. Iallafall för mig som inte är van, jag har inte sytt ett stygn sen högstadiet tror jag. Jo, några tygmärken har jag nog sytt på någon jacka eller väska.
 

Detta lilla verk är vad jag pysslat med idag. började runt ett och slutade vid halv nio. Har inte riktigt bestämt vilken svamp det ska bli än, men jag tror det blir den gröna 1 up-svampen.

En icke-sy sak hände idag.
 
Någon som ser vad som är fel på denna bilden? Jag ska genast berätta; en penne har smugit sig ner i mina makaroner! Hur gick det till?! Hur kom den ner i paketet, har de inte olika avdelningar för olika pastasorter? Kan man förvänta sig pastahjul (pattalul) eller kanske något spaghetti i framtida paket? Jag vet inte riktigt om jag ska bli upprörd eller ej. Jag vet i alla fall att det smakade icke-klar, antagligen har sådan pasta längre koktid än makaroner.

Kommentarer

Postat av: Räv

Bästa saken ever att sy! :D

2009-03-12 @ 23:12:24
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Räv

Glömde säga att maten såg god ut yes yes!

2009-03-13 @ 12:12:35
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

Räv: ja, svampar är sött! :D Mjo maten är ju god.. makaroner och köttbullar/korv is the shit :P men vad gör den kosntiga pastan där?!

2009-03-14 @ 09:23:23
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits