Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hurtigrutten

Jag har varit ledig idag. Första måndagen på länge faktiskt. Men jag har inte legat på latsidan för det, nejnej. Jag har varit och storhandlat, och när jag kom hem så gick jag och Erik ut på en lång promenad. Vi gick på en liten väg och tittade på skalbaggar som alla gick åt samma håll. Vart skulle de? Var det fest på g?

Sen kom vi ner i vattnet och vi hörde en orm. Erik såg den, men det gjorde som tur var inte jag. Nu när vi är hemma berättar Erik att han såg ytterligare en, men det sa han inte då till mig. Usch, vad äckligt. Den där ormen vid vattnet förstörde allt, jag kunde inte slappna av när vi satte oss på en klippa och höll om varandra och tittade på några ankor, jag var stel som en pinne. Sen gick jag och stampade resten av vägen hem. Usch!

Nu är vi båda två hungriga och lite trötta. Erik har lagt fläskfilé i marinad, jag håller på att koka ägg till salladen vi tänker ha bredvid. Va gott att grilla igen!


Ser det inte gott ut så säg! Vi hade några halloumi (nu glömde jag hur det stavas, wtf.) till också, men de var inte färdiggrillade när bilden togs. Jag är onödigt mätt.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Åh, det ser riktigt riktigt gott ut!!!

2009-05-26 @ 13:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits