Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lite nytt iaf

En liten förändring i headern. Hade inte fantasi nog att göra något helt nytt, men ett par nya bilder och lite löv får duga så länge. Är det maj så är det.

Det är maj! Min favoritmånad, allt ligger framför en, det är ljus ute på kvällarna och man vet att snaart blir det varmt. Egentligen borde juni eller juli vara min favorit,men jag blir så himla ledsen att snart blir det mörkt igen då, så jag håller mig till denna förberedande maj månad. Wiiie!

Idag tar jag en svängom på stan med en eller två käcka brudar. Ska kanske köpa en mascara, jag har en halv bara. Mja den är ju hel, men den är nästan slut så den räknas som en halv skulle jag tippa.

Kom på en sak; stavas månaderna med stor bokstav? Jag gissar på nej. Städer och namn gör det, inte månader. Det är så man håller reda på Maj och maj. Namn och månad. Eller?

Kommentarer

Postat av: Erik

Det är korrekt. Wiki är din vän: http://sv.wikipedia.org/wiki/Versalisering

2009-05-02 @ 12:28:43
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: apan

HAHAHA!! JÄVLAR IDA! BRA FILMER!

2009-05-03 @ 12:14:50
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kreten

liten bokstav, precis som dagarna

2009-05-06 @ 22:11:07
URL: http://raaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits