Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Purrrfect

Kom på det perfekta tidsfördrivet!Får se vad jag säger om ett par timmar...

La faktiskt ett 500 bitars på 3 timmar en gång. Ah, those were the days.Efter 40 min hade jag gjort ramen, sen körde jag fast. Hittade kanske 5-10 bitar till. Fan va svårt det var med en svartvit bild. Huga.

Kommentarer

Postat av: Helena Gustavsson

omy, det där skulle jag aldrig ha tålamodet till.

Lycka till :)

2009-05-26 @ 16:54:30
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/
Postat av: Kaka

Helena: Nja, jag vet inte om jag heller har det. Blev för hungrig, och nu är jag för mätt, haha :P

2009-05-26 @ 18:35:11
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: mamsen

tålamod...tålamod....

2009-05-27 @ 17:52:17
Postat av: Helena Gustavsson

haha brukar bli så ;P

Har du kommit nåt långt får du ta kort på ditt mästerverk :)

2009-05-27 @ 20:28:12
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/
Postat av: Fanny

Haha, inte fasen blir det enklare för att det är i färg. Vi har ett 3000-bitars liggande sen jag bröt foten som aldrig blev färdiglagt, och gissa vilka bitar som är kvar? Jo alla dom blå som är himmel och hav...

2009-05-28 @ 14:07:30
URL: http://livetmedotto.blogspot.com
Postat av: Kaka

Fanny: Jo, visst är det skitsvårt när det är så, men på något sätt jag jag alltid lyckats klura ut det och gjort färdigt ändå. Men nu när allt är svart lr vitt, lr lite grått, fan va svårt, huga. Jag står fast vid att färg är lättare.

2009-05-28 @ 14:11:58
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits