Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Att angöra en pumpa

Hur gör man egentligen en halloweenpumpa? Frågade vi oss, jag och Lina.

Vi högg den med kniv, gröpte med skedar och svor som två bortsbindare. Vi klagade på att den var kall och trådig och udnrade hur tusan folk i USA orkar göra massor med pumpagubbar varje år.

När den var klar ville vi göra en till.

Jag råkade hugga av en tand, så den är lite halvt tandlös.


Kommentarer

Postat av: Erik

Den kommer att lukta apa om någon dag. Föreslår att ha den på balkongen. =)

2009-11-01 @ 14:53:10
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: kaka

ska kasta den snart har jag tänkt

2009-11-01 @ 15:10:40
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: My

sv: Det betyder "älskling, jag älskar dig" :'D

2009-11-01 @ 21:29:59
URL: http://randigsnigel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits