Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Inspirerad!

Blev så inspirerad av Linas bullbak så jag spragn till Konsum och inhandlade grejer till en Gino! Mums fullibubblan!

Jag tänkte att jag skulle ha 2-3 kiwis. En hel korg kiwi för 19.90, eller köpa 3 st för 18? Bah. Fick bli en korg. Så nu jävalr har jag kiwis så det räcker för all framtid amen.

Sen köpte jag banan och äpple. Äpplena får fungera som substitut för saknade färska jordgubbar. Sen kom jag på att jag hade lite skogsbär i frysen, så jag slängdei det med. Sen skicade jag även några frysta jordgubbar också.

Hade inte tålamod till att riva vit choklad, så det blev hackad. In i ugnen, 225-250 grader några minuter - klart!

Kom för precis på att jag hellre vill äta till Desperate Housewifes, så jag kastade mig ut i köket och drog ut den ur ugnen. Snart ska den in igen och bli färdig sådär lagom

Jag äter gammeldags vaniljglass till.

Halvfärdig!

Kommentarer

Postat av: apan

nomnomnom!!

2009-11-10 @ 21:22:37
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kirre

ser riktigt smaskigt ut :) ät inte för mycket kiwi bara, för då blir du "ohård" i magen, om du fattar, hehe

2009-11-10 @ 22:11:13
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: kaka

Kirre: Haha, bra där, ska ha det i åtanke!

2009-11-10 @ 23:59:18
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits