Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kändisbingo

Jag var på jakt efter en klänning och eventuellt en kändis förut på Bergvik. Jag fick minst två poäng, eftersom jag klarade uppdragen med galans! En käck klänning, inspirerad av den alltid lika välklädda och vrålsnygga Emelie!

Sen var det dags att gå till bolaget och tjacka två bärs till Lina. Precis när jag skulle ta steget ut ur Obs så hörs följande mening "Obs kundradio! Andreas Carlsson signerar sin nya bok i mediaavdelningen."
"A, tjena, vem fan vill ha hans autograf?" tänkte jag stöddigt och tog två steg till innan jag sprang in och letade upp mediasektionen.

Kommentarer

Postat av: Erik

Jag var på Coop igår, och hela väggen var fylld med TV-apparater som visade Idol. Så vänder jag mig om, och där är bordet uppställt för han Gary Sinise-kopian (som är på din bild). Coincidence (Nej, Firefox, jag menade inte "Ubåtsincident").

2009-11-21 @ 15:28:45
URL: http://www.virtualerik.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits