Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Onsdagsöl

Igår klippte Lina 3 hela personer, och vi blev alla nöjda som gurkor.

Efter det blev vi akut ölsugna och slängde oss iväg till studenternas mecka på Krp - Bunkern. Där satte vi oss först ensamma i ett hörn, men blev snart involverade i något sorts kortspel. Det gick väl sådär. Jag försökte visa dem en sorts klapplek jag lärt mig i Skövde, men glömde bort reglerna. De lekte lite med mig ändå för att va trevliga. Sen försökte jag berätta det där roliga jag såg i Skövde på en vägg i en studentkorridor:


Men jag glömde bort var det stod på lappen, och de hade inte facebook, men de skrattade lite för att va trevliga ändå. Det var ju bra.

Det var skoj i vilket fall!

Idag ska jag försöka plugga, kul för mig!

Kommentarer

Postat av: Rävfan

"De lekte lite med mig ändå för att va trevliga"Fritt för misstolkningar :D

2009-10-22 @ 12:36:15
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

Rävfan: Haha, det tänkte jag inte. Hummersnusk, där!

2009-10-22 @ 15:05:42
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: petra<3

hahaha jaha ja:)

gillar du kissie?

2009-10-22 @ 19:42:05
URL: http://livetenligtpetrah.blogg.se/
Postat av: Kaka

petra: Hon är ett kul tidsfördriv ibland.

2009-10-22 @ 22:20:42
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hoppas verkligen det...

2009-10-24 @ 21:21:51
URL: http://cateeyes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits