Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

PolitikOch såhär fortsätter det. Citat ur artikeln "När lettiska byggnadsarbetare arbetar i Sverige är det de antirasistiska socialisterna från bland annat Vänsterpartiet som skriker 'Go home'".

Jag gissar som så att vänstern inte ropar "Go home, du får inte jobba här för du är est", utan mer "Go home, du ska inte jobba här för slavlön!" Men det glömde Philip Wendal att ta med. Det kändes som om den här artikeln var bara massa hittepå, skulle vart kul att se debattprogrammet som handlade om detta, om det finns ett sånt.

Gud va spännande det ska bli med all politiksnack som vi kommer bombarderas med nästa år. Eller så kommer jag dö inombords av tristess, eftersom det oftast inte är så värst intressant.

Hela artikeln finns att läsa HÄR


/Hej, 50-talet ringde och ville ha tillbaka sin kommunistskräck

Kommentarer

Postat av: Kajsa

kunde inte sagt det bättre själv! jag är rödare än vänster men röstar alltid på dom för det är så nära man kan komma... och att jämföra sd och v är fanimej det mest puckade på länge!

2009-10-30 @ 22:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits