Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ringklant

Vaknade igår morse kl cirkus sju och kom på en sak. Snabbrepris:

Jag står inne i smyckesbutiken och provar ringstorlek.
- Man brukar ha förlovningsringen på vänster hand, upplyser butiksbiträdet.
- Jaa! svarade jag och provade vidare.

Kom fram till storleken, 16 tror jag det blev om det nu har någon betydelse. Papper fylldes i, och hon skulle genast ringa och beställa.

Igår morse vaknade jag och kom på att jag provade på högerhanden! Så klantigt, och typiskt mig! Såklart var det därför hon sa att den skulle va på vänster. Jag är urkass på höger och vänster, så jag tänkte inte på det alls i affären. Ska försöka hinna ringa imorrn på lunchrasten och se va de säger om det. Tittar man på mina handleder till exempel så är det en jävla skillnad mellan höger och vänster. Men fingrarna ser visserligen lika ut. Hm, jag vill inte ha en för stor ring!

Suck och typiskt.


Igår var mamma och mormor på dop. Det var mitt kusinbarn som döptes (namnet blev f.ö. Nora Ida Maria, naaw). Det skulle börja kl 15, och kvart i tre var de där och tänkte att de skulle gå in i kyrkan istället för att stå utanför och blåsa. De traskade in och märkte att det redan var folk där, och några kom emot dem och hälsade så trevligt så. Mamma tyckte inte hon kände igen någon, men anade att det var någon släkting till kusinens make eller så. De smög i vilket fall in och satte sig längst bak. De börjar titta på de där framme och inser att de inte känner igen de heller. Haha, de hade gått in på fel dop! Haha!

Heja min familj!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha, typiskt vår familj! Fast Helene är väl inte vår kusin?

2009-10-11 @ 22:26:09
Postat av: Kaka

Lisa: Jag har alltid sett Helene som vår kusin.

2009-10-12 @ 08:49:59
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits