Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ååååå

Jag blir så förbannad!

Här försöker jag sluta äta choklad, och vad får jag tillbaka?! Jag får:

  • Marabouchokladkakor - 10 kr styck!
  • Marabous nya smak passionsfrukt/chili
  • Marabou sensation halvssalt och mandel
och det senaste sveket:
  • Marabou Polka
Faaan!! Nu måste jag ju köpa den där jävla polkakakan också! Det låter ju skitgott! Tro inte att jag tänker skippa en Limited edition för några sabla finnars skull, nej, nej, nej. Sluta komma med nya smaker!!

Jag har dock vart lite smart den här gången. Passionsfruktchokladen gav jag bort i present, och råkade smaka lite. Havssaltchokalden var äcklig, så den lämnade jag hos mor och bror. De tre 10 kr-chokladerna har jag dock smällt i mig själv.

Jag vill verkligen smaka Polkachokladen. Jag tror det blir en hit!

Kommentarer

Postat av: Erik

Vart har du lämnat den? Jag har inte sett någon choklad. :(

2010-04-28 @ 17:45:27
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: kaka

Erik: Då åt väl mamma upp den, inte vet jag. Eller så hittar ni den en vacker dag när ni städar?

2010-04-28 @ 22:13:14
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evy

hahaha smidigt gjort Ida!

hoppas du kan låta bli dom efter du ätit din sk "sista choklad" då hehe xD eller blir det svårare att låt bli nu :P

2010-04-30 @ 10:23:38
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits