Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Äntligen fredag!

Vet inte vad som är så äntligen med denna fredag. När man är så ledig som jag så är alla dagar fredag. Eller alla dagar är ju egentligen lördag.

Har varit och lämnat blod och ska snart iväg och bli bjuden på lunch på Amigos i stan! Ska nog sätta i mig en grekisk sallad utan lök och oliver, men med ananas istället! Godaste fetaosten jag ätit åt jag nämligen där förra året, i just en sådan sallad.

Helgen ser ut att bli superlugn, kan va gött det med ibland. Blir nog bio med Lina på lördag, och inget mer! Om jag inte lyckas övertala henne att ta en bira ngnstans, det kan jag ju inte garantera.

Kommentarer

Postat av: Malin

Sv; En skala mellan 1-10? typ 26734789 ;) haha!

Kan rekommendera att lägga på apetinas fetaost med mak av vitlök och persilja! Jag åt till jag sprack idag haha!2010-08-20 @ 18:54:58
URL: http://malinmariathereses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits