Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

fet(a)fail

Amigos hade visst bytt ägare, och hade således inte kvar den gamla goda fetaosten.

Men sallad fick jag och just fetaosten kom att spela en viktig roll igen- det var nämligen fetaost med lite sallad jag fick! Shit, vad fetaost det var överallt! Såg inte ut som jag hade rört osten när all sallad var slut.

Fick mig en såndär godisrem (för 15:-, som finns vid alla godisstånd)också, valde smaken "Sur persika". Den var jättesöt och indränkt i getingar, så jag la den i frysen i några timmar när jag kom hem. Dock var den lika söt när jag tog fram den igen. Höhö.

Nu sitter jag och lurar på om min vita helg ska innehålla några öl, trots allt? Har tre hemma, och det vore väl gött, nu när det är fredag och allt. Vit helg för mig är egentligen att jag inte går ut på lördagen. Ska satsa på bio istället, vilket jag säkert redan skrivit.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits