Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hysteriskt kul

Helgen var hysteriskt kul av flera anledningar!

Lördagen
innebar en hysteriskt rolig ute kväll med C! Vi dansade, drack öl och gick nog plus i slutändan av kvällen, inte illa pinkat, men vad gör man? Vi var på Harrys, iallafall, medan karlsloken var på BMB och Victoria Secret's fashionshow. Han påstår dock att han satt i en annan bar och inte tittade på underklädesvisningen, haha, så var det säkert!

Jag och Erik gick både till och från stan så vi är fortfarande möra och har ont på ställen vi inte visste att man kunde ha ont i.

Fett najs, som sagt, inte ett kort togs så det är fortfarande osagt om detta verkligen har hänt.

Söndagen innehöll bakis-burgare hos Skoogs. Sista grillningen, påstods det, tråkigt! Älskar grillat! Senare när vi satte oss i bilen så började det regna. Vi åkte motorvägen hem och jag tyckte vindrutetorkaren tog lite dåligt. Erik sa att den såg ut att sitta lite snett, och att vi kollar på det när vi  kommer hem. Swoopsch! Så for vindrutetorkaren all världens väg! Haha! Mitt på motorvägen! Naturligtvis den på Eriks sida, så han såg nästan ingenting. Jag försökte guida: "kör bara rakt!". Jag tyckte det va hysterisk kul och skrattade hela vägen hem medan Erik försökte ratta i blindo.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits